Retouren en annuleren

 

Bij Kees Jansen Beeldhouwer vertrouwen wij erop dat onze producten voldoen aan uw verwachting.

 

Wij dienen u er echter op te wijzen dat dat u wettelijk gezien het recht heeft om uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten retour. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa EUR 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan ons retour te sturen.

 

Om gebruik te maken van dit recht kunt u per e-mail contact met ons opnemen. Klik hier voor ons e-mailadres. Daarnaast verzoeken wij u om ons herroepingsformulier in te vullen en met uw retourzending mee te sturen. Het herroepingsformulier treft u hier.

 

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits wij het product reeds in goede orde retour ontvangen hebben.